Friday, 16 May 2014

SELAMAT HARI GURU 2014

Dari form 1 sampai form 6 dekat SMKBBST. Ada orang sampai form 3 je, lepas pmr pergi sekolah lain. Ada orang sampai form 5 je. Lepas tu tak nak jejak dah sekolah. Aku lepas pmr stay dekat bbst. Lepas spm sambung lagi dekat bbst. Dah macam extand study. Im legend! haha.

Cerita kita mesti lah lain-lain, mana boleh sama. Bosan lah kalau sama. Macam mana nak cerita kat orang lain kalau sama. Ok tu mukadimah. haha

Time form 6 batch aku ada lah dalam 20 lebih. Kelas aku 12 org,  jejaka 2 orang, yang lebih tak jejaka..haha..


Cikgu2 semua terbaikk.. Caring tahap max. #onlyinf6bbst . InsyaAllah ingat semua nama cikgu, tak lupa semua jasa =D
Harap semua cikgu dalam keadaan baik, dikuatkan hati, dipermudah semua urusan dan paling penting diredhai Allah. Allah menilai usaha cikgu-cikgu bukan seperti manusia yang menilai gred, keputusan atau apa-apa yang boleh dicatat di atas kertas.

Moga cikgu Mardhiah yang selalu penat dan sakit-sakit dikuatkan hati, dimudahkan urusan dan dilapangkan hati. InsyaAllah semua akan baik-baik belaka. Amin. 
Selamat hari guru.......








1 comment:

Meow Aizawa said...

hye saye jiran kelas sebelah awak. dan saya lelaki. hahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...