Thursday, 28 February 2013

CATATAN 27HB FEBRUARI 2013


Aktiviti hari ni macam biasa....pergi kelas...balik kelas... rehat.... pergi kelas...balik.... Cuma sebab hari ni hepi bufday, terasalah hepi di dalam hati ^_^

Tq lah kepada akhi Daniel yg memang seorang pemalu, cakap pun pandang bawah, tiba-tiba pergi depan buat announcement  pasal birthday.... What the malu kot.... Dalam kelas xpe lg... Dalam kuliah plak... Mereka-mereka di dalam kuliah pun bernyanyi.... *tunduk kepala, segan-segan.... Tak mampu dah nak larikan diri...haha....

Antara ucapan-ucapan drpd rakan2 :

#selamat hari lahir.....jgn lupe dtg kenduri kahwin aq...
#hepi bufday.... tahniah dgn pertambahan 1 no dlm umur mu....
#happy birthday dato bandar seri tun tan sri tuanku yang berbahagia nanti nak kahwin jangan lupa nak jemput member kat utaghaaaa ni..
#sanah helwah jiranku...
#LISTEN LISTEN LISTEN! Selamat hari menetas roomate ku.. harap kau panjang umo and dimurahkan rezeki laa
# Moga Allah berkati usia...

21 tahun sudah.... banyak lagi kekurangan yang perlu dibaiki dan dipelajari.... 



bersama mat bunga...haha




# Hidup ini seperti piano. Hanya ada warna putih dan hitam. Namun, ketika tuhan memainkannya, semuanya menjadi indah...Hidup ini ada suka dan duka... Harus ada keduanya, barulah wujud anugerah kesyukuran dan nikmat pengajaran.... ^_^






2 comments:

Farie Faraway said...

Selamat Hari Jadi yea ! :)

tiey smilez said...

Selamat Hari Lahir :)
Semoga segala urusan dipermudahkan oleh ALLAH s.w.t & Berjaya didunia & diakhirat. AMIN
~Good luck too.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...